Whistleblowerordningen

Alle medarbejdere i de selvstændige Brugsforeninger har mulighed for at benytte Coop's Wistleblowerordning, som er et supplement til den interne dialog. Den er primært tiltænkt de situationer, hvor forholdet er af så alvorlig karakter, at det ikke kan håndteres i ledelsessystemet eller via intern koncernrevision (IKR), fordi man ønsker at være anonym.

I wistleblowerordningen kan du indberette alvorlige forhold som for eksempel bestikkelse, afpresning, underslæb, tyveri, regnskabsmanipulation, upassende adfærd etc.

Forhold som mobning, utilfredshed med lønforhold, overtrædelse af alkoholpolitik mv. skal ikke indberettes her, men skal i stedet indberettes gennem de normale kanaler.

Der er valgt en ekstern leverandør af platformen for wistleblowerordningen samt revisions- og rådgivningsfirmaet Deloitte som ekstern administrator af Coop's wistleblowersystem. Dette for at sikre en helt anonym håndtering af henvendelserne, hvis det ønskes.

Læs mere om Wistleblowerordningen og hvad du kan bruge den til i nedenstående link:

https://eu.deloitte-halo.com/coop-whistleblower-ordning/

Brugsforeningernes Arbejdsgiverforening
Stampesgade 6, st.tv.
1702 København V.
Telefon  3324 8135
Email  ba@ba.dk
Telefontid
Man-fre 8:30-16:00
1103
Velkommen til BAs nye hjemmeside. Uddeler/direktør og bestyrelsesmedlemmer har forskellige forudsætninger for at besøge BAs hjemmeside, så TRYK her og find det, der er interessant for dig.