BA kursustilmelding

Her kan du tilmelde dig kurser, som afholdes af BA. Du skal være oprettet som bruger på BA.DK for at tilmelde dig. Hvis du er valgt til en bestyrelse, er du automatisk oprettet.

Hvis du er i tvivl om indhold eller tilmelding, så kontakt gerne BA sekretariatet på email eller telefon nederst på siden.

Kursusliste

For at tilmelde dig BA kurser skal du være logget ind på ba.dk. Hvis du ikke har et login så så læs nederst på siden hvordan du får et, eller kontakt BA på telefon eller email nedenfor.

Sådan får du login til BA.DK

Hvis du ikke har et login til BA.DK kan du få det på denne måde:

Er du uddeler:
Brugernavn: p + personalenummer (eks. p120120)
Tryk glemt adgangskode, og du vil modtage mail i din personlige mailboks, som giver dig mulighed for at generere en kode. Koden skal være på mindst 8 tegn, små og store bogstaver samt tal.

Er du bestyrelsesmedlem:
Brugernavn: m + medlemsnummer, der står på dit Cooppluskort (eks. m123123).
Tryk glemt adgangskode, og du vil modtage en mail i din mailboks, som giver dig mulighed for at generere en kode. Koden skal være på mindst 8 tegn, små og store bogstaver samt tal.

Har du problemer med ovennævnte, er du velkommen til at ringe til BA på 33 24 81 35.

Brugsforeningernes Arbejdsgiverforening
Stampesgade 6, st.tv.
1702 København V.
Telefon  3324 8135
Email  ba@ba.dk
Telefontid
Man-fre 8:30-16:00
1092
Velkommen til BAs nye hjemmeside. Uddeler/direktør og bestyrelsesmedlemmer har forskellige forudsætninger for at besøge BAs hjemmeside, så TRYK her og find det, der er interessant for dig.